Automobilia.ro
CES

Organizare evenimente

Compania AUTOMOBILIA detine o larga experienta in organizarea de evenimente numarandu-se printre organizatorii de raliuri automobilistice, tururi promotionale si turistice, expozitii si standuri, petreceri de companie, lansari de produse, team building, etc. Conceptul evenimentelor pe care le organizam este desigur legat de vehiculele istorice acestea detinand "rolul" principal in toate "scenariile" noastre.

Consideram ca unul din cele mai puternice suporturi publicitare existente il constituie vehiculele istorice prentru ca acestea transmit o serie de trasaturi precum eleganta, traditie, performanta, prestigiu, longevitate, etc. Asocierea imaginii firmei Dvs cu o masina de epoca transmiste un mesaj bazat pe traditie, durabilitate, eleganta si rafinament.  

Nu putem fi contrazisi cand afirmam ca una din cele mai bune modalitati prin care un brand auto isi poate atrage clientela este sa-si axeze campaniile publicitare pe traditia indelungata pe care o detine in industria de profil.

Asa cum nu putem fi contrazisi cand afirmam ca unul din cele mai romantice lucruri care ti se pot intampla in Bucuresti este sa vizitezi zonele istorice la bordul unui automobil de epoca fabricat la inceputul secolului trecut.  Numeroase firme aleg sa-si recompenseze angajatii sau partenerii cu tururi ale orasului sau transferuri la bordul vehiculelor istorice. 

Portofoliu de clienti:
 
B.R.D., Helvetansa, Kronospan, Tiriac Auto, Procter & Gamble, Antena 1, ING, Iulius Mall, Burda Romania,  Newyorker, Bere Azuga. Orange, City Grill, Procter & Gamble, Ford Romcar, Dacia Renault.

Galerie foto

 


Galerie foto

Bursa colectionarilor


Despre companie Servicii oferite Prezentari Evenimente Istorie Muzee Restaurare Colectii si colectionari Motorsport istoric Personalitati Concursuri Arhiva online Galerie foto Bursa colectionarilor Utile