Automobilia.ro
CES

Agentia de presa

AUTOMOBILIA este unica agentie de presa din Romania dedicata exclusiv vehiculelor istorice. De-a lungul anilor agentia de presa AUTOMOBILIA a fost si continua sa fie prezenta la cele mai importante evenimente din tara si strainatate in care sunt implicate vehicule istorice. Pasionatii din Romania au putut astfel sa beneficieze de prezentari de modele, de reportaje realizate la raliuri de prestigiu, au parcurs prezentarile celor mai importante muzee de automobile din lume si au beneficiat  informatii si noutati de la targurile de profil.  Materialele editoriale si fotografiile realizate de agentia de presa AUTOMOBILIA au fost publicate in timp de publicatii de prestigiu precum BMW Magazin, AUTOSHOW, AUTO MONDIAL, PRO MOTOR, AUTOTURISM, AUTO, MOTOR & SPORT, NATIONAL AUTO, ROMANIA LIBERA,  precum si de alte numeroase reviste, cotidiene si site-uri. Multe din materialele prezentate pe site-ul oficial al RETROMOBIL CLUB ROMANIA www.retromobil.ro, primul site romanesc dedicat vehiculelor istorice, au fost realizate de agentia de presa AUTOMOBILIA. Pentru promovarea automobilului de teren romanesc ARO M461 am realizat in colaborare cu acelasi club site-ul www.AroM461.ro . Am avut privilegiul a a publica in revista AUTOSHOW de la primul si pana la ultimul numar (280), publicatia oferindu-ne sansa sa ne numaram printre autorii brosurii de aniversare a unui secol de la fondarea firmei FORD. Agentia de presa AUTOMOBILIA a contribuit la realizarea a numeroase reportaje difuzate de posturile radio-TV.

Din 2015 suntem onorati sa facem parte din colectivul redactional al revistei Motor Clasic Magazin (6 aparitii/an) www.motorclasic.ro 

Agentia de presa AUTOMOBILIA beneficiaza de o arhiva proprie care include pe langa literatura de specialitate, documentatii, publicatii, fotografii, prospecte, cataloage, etc .  Gratie permanentei activitati de cercetare si colectare a materialelor istoriografice, pe langa fotografii de la evenimentele actuale, putem sa furnizam sute de fotografii de arhiva si chiar imagini filmate, toate realizate pe parcursul secolului trecut, majoritatea avand caracter de unicat.  
Principala menire a agentiei de presa AUTOMOBILIA este promovarea istoriei si imaginii automobilului,  a automobilismului romanesc si a  pasiunii pentru vehiculele istorice.
Speram ca si in viitor presa romaneasca sa-si mentina interesul pentru materialele realizate de agentia de presa AUTOMOBILIA spre satisfactia pasionatilor de vehicule istorice carora le multumim pentru sustinere si apreciere.

Galerie foto

 


Galerie foto

Bursa colectionarilor


Despre companie Servicii oferite Prezentari Evenimente Istorie Muzee Restaurare Colectii si colectionari Motorsport istoric Personalitati Concursuri Arhiva online Galerie foto Bursa colectionarilor Utile