Automobilia.ro
CES

Despre noi

Compania AUTOMOBILIA Srl a fost fondata la 16 ianuarie 2004.

Primele doua domenii in care Compania AUTOMOBILIA s-a implicat au fost presa auto, exlusiv in domeniul vehiculelor istorice si consultanta in domeniul castingului de vehicule istorice pentru industria cinematografica, domenii in care la ora actuala partenerii ne considera lideri incontestabili. Ulterior activitatea s-a diversificat astazi Compania AUTOMOBILIA furnizand o gama larga de servicii a caror prezentare o puteti gasi in acest site.
 
Profesionalismul cu care ne desfasuram activitatea a fost probat in numeroasele proiecte pe care le-am derulat de-a lungul timpului cu importanti parteneri din tara si strainatate. Exista multe modalitati prin care puteti inchiria o masina de epoca insa daca doriti sa lucrati cu o echipa de adevarati profesionisti alegeti Compania AUTOMOBILIA. Ne recomanda zecile de proiecte derulate, multe dintre ele cu firme si personalitati din domeniul presei auto, cinematografic si al productiei publicitare.
 
Compania AUTOMOBILIA investeste permanent in dezvoltarea arhivei de documente si in parcul de vehicule istorice pe care le detine. Ne alegem foarte atent colaboratorii astfel incat sa respectam standardul de calitate pe care ni l-am propus. 
 
Suntem onorati sa contribuim la dezvoltarea pasiunii pentru vehiculele istorice in Romania organizand si sustinand diverse evenimente de gen, pentru ca randul nostru ne desfasuram intreaga activitatea cu si din pasiune.
 
Dupa mai bine de trei decenii in care pasiunea pentru vehiculele istorice ne-a calauzit in permanenta suntem bucurosi sa va oferim prezentul site care speram sa devina destinatia online preferata de toti pasionatii.

Profesionalismul, pasiunea si experianta noastra va stau la dispozitie !

 


Galerie foto

Bursa colectionarilor


Despre companie Servicii oferite Prezentari Evenimente Istorie Muzee Restaurare Colectii si colectionari Motorsport istoric Personalitati Concursuri Arhiva online Galerie foto Bursa colectionarilor Utile