Automobilia.ro
CES

Historic Racing Team

Automobilia Historic Racing Team (A.H.R.T.) a luat nastere din dorinta de a pune in valoare colectia de vehicule istorice pe care o detinem.

Participand incepand cu anul 1994 la majoritatea (300) evenimentelor organizate in Romania am acumulat experienta in pregatirea si abordarea competitiilor dedicate vehiculelor istorice. Asistand la cele mai celebre competitii internationale precum Mille Miglia, London-Sydney Marathon, Cupa Milano-Sanremo, Liege-Istanbul-Liege, Alpenfahrt, Trial to the Nile, Coppa Intereuropa Storica, Grenzland Rallye aceasta experienta a crescut.

Am fost primul echipaj romanesc care a luat startul intr-un raliu F.I.V.A. ocupand pozitia secunda in Raliul International Voralpenfahrt (2002) organizat de Automobil Veteranen Club Austria (A.V.C.A.). Un alt rezultat international important, a fost victoria obtinuta la a treia participare la Raliul Valea Trandafirilor (2004 - Bulgaria) la startul caruia s-au aliniat 62 de echipaje (din care 8 romanesti). Suntem echipajul care de-a lungul anilor are cele mai multe participari (15) la Raliul CARPATI RETRO, eveniment F.I.V.A. (2000-2009, 2012-2016) competitie in care ne-am situat in permanenta la varf. In noiembrie 2015 am avut privilegiul sa fim, alaturi de dl. Gabriel Balan, parte a primului echipaj participant la celebra cursa London to Brighton Veteran Car Run, deschisa automobilelor fabricate pana in 1905.  

La ora actuala  Automobilia Historic Racing Team se afla in fericita postura de a putea participa la toate genurile de competitii organizate de Autoritatea Nationala F.I.V.A. – RETROMOBIL CLUB ROMANIA detinand toata gama de vehicule istorice implicate in aceste evenimente (antebelic, clasic, moto si 4x4). 

Automobilia Historic Racing Team are in vedere largirea numarului de echipaje carora le ofera suportul logistic si financiar necesar participarii la competitii astfel incat motorsportul cu vehicule istorice sa cunoasca si in Romania o larga dezvoltare. 

Galerie foto

 


Galerie foto

Bursa colectionarilor


Despre companie Servicii oferite Prezentari Evenimente Istorie Muzee Restaurare Colectii si colectionari Motorsport istoric Personalitati Concursuri Arhiva online Galerie foto Bursa colectionarilor Utile